VÄLKOMMEN 2014!

2013 har bjudit på lyckosamt väder men också på många utmaningar.

Året som gått
Som lovat lanserade vi ett flertal nya produktfamiljer inom Bygg & Anläggning, samt gett yrkesfiskarn en ny stil med nykomlingen BALDER. Vi får heller inte glömma vårt sammarbete med Göteborgsföretaget ELVINE som känns igen för sin fantastiska jackor. 

Vi startade också ett projekt tillsammans med designer Jon Eliason för att skapa en butiksinredning som på en enda kvadratmeter erbjuder kunden ett helt sortiment, som funkar för våra återförsäljare och verkligen andas Grundéns. När det äntligen rullade ut i butik fick vi massor med positiv feedback . Under 2014 fortsätter utvecklingen för att ta fram helhetslösningar för showrooms, utställningar och butiker.

I November gjorde Grundéns sin första medverkan på Safety-at-work mässan A+A i Düsseldorf, vi kom hem från dessa fyra dagar med massor av positivitet och inspiration inför 2014. Nu planerar vi för årets första mässa som blir i Stockholm på Nordbygg i april.

Vi har även i år förmånen att få välkomna två nya medarbetare till Grundénsfamiljen, Katarina Svensson (sortimentsansvarig) och Johanna Johansson (marknadsassistent)

2014
Nu är det dags att blicka framåt och vi kan lova att 2014 kommer att bjuda på både en hel det produktnyheter, överraskningar och en massa härliga regniga dagar!

 Välkommen 2014